آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

مهرباني با كودكان زماني آغاز مي‌شود كه پدر و مادر رابطه خوبي با فرزند خود داشته باشند. محبت با مهرباني والدين آغاز مي‌شود و كودك با نوازش، بوسه و تبسم اعتماد به نفسش افزايش مي‌يابد. و به مرور متوجه مي‌شود كه والدين بدون قيد و شرط او را عاشقانه دوست دارند. و مورد حمايت والدين قرار دارند.

مهرباني با كودكان مساله اي است كه هر پدر و مادري براي به دنبال آن هستند. با محبت به فرزندان محيط امني را در خانه به وجود خواهيد آورد. از اعتياد و رفتارهاي پر خطر جلوگيري مي‌شود و تربيت كودك نيز بهتر پيش خواهد رفت. به طور كلي مهرباني با كودكان در تربيت آنها نقش مهمي را ايفا مي‌كند. 

منبع: مهرباني با كودكان | 5 راه مهرباني با كودكان

مهرباني با كودكان چيست؟

مهرباني با كودكان باعث جلوگيري از بسياري مشكلات و اختلافات مي‌شود. همانطور كه گفته شد اگر والدين در تربيت كودك مهربان باشند و محبت را از او دريغ نكنند، فرزند صالح تري را پرورش خواهند داد. جداي از اين موضوع، كودك در محيط خانه احساس امنيت مي‌كند و به راحتي مشغله هاي خود را با خانواده در ميان مي‌گذارد. زماني كه مهرباني با كودكان وجود داشته باشد، روابط بين والد و فرزندي صميمانه تر مي‌شود. براي اينكه روش هاي محبت ورزي و مهرباني با كودكان را افزايش دهيد، مي‌توانيد از كتاب هاي پرورش كودك كمك بگيريد. يا اينكه براي ارتباط صميمانه تر با كودك، از روانشناس كمك بگيريد.

براي مهرباني با كودكان چه بايد كرد؟

براي مهرباني با كودك بايد برخي از تكنيك ها را در نظر داشته باشيد. تا كودك به راحتي محبت شما را احساس كند و حس خوبي دريافت كند. در اين بخش مقاله راجع به روش هاي مهرباني با كودك توضيح داده ايم.

🟡 علايق ميان خود و كودك را كشف كنيد

براي مهرباني با كودك بايد علايق مشترك خود را با فرزند كشف كنيد. اختلاف سني و تفاوت نسل ها فاصله زيادي را بين فرزندان و والدين به وجود آورده است. كه اگر والدين نتوانند با اين اختلافات هم سو شوند؛ توانايي برقراري ارتباط با كودك را نيز نخواهند داشت. به همين دليل بايد بين علايق خود با كودك به دنبال نقاط مشترك باشيد و به تقويت آنها بپردازيد.

🟠 به كودك عشق بورزيد | مهرباني با كودكان

براي مهرباني با كودك بايد به او عشق بورزيد. عشق ورزيدن به كودك باعث ارتباط صميمانه مي‌شود. كودك متوجه مي‌شود كه والدين او را دوست دارند و بدون هيچ قيد و شرطي او را مي‌پذيرند. با نوازش، بوسه، آغوش و تبسم به كودك خود عشق بورزيد. اين رفتارها باعث افزايش اعتماد به نفس او مي‌شود و كودك حس حمايت و امنيت را دريافت خواهد كرد.

🟢 والدين بايد صبور باشند

يكي از روش هاي مهرباني با كودك، صبر والدين است. براي تربيت كودك بايد صبر داشته باشيد و همچنين حرص خود را بر سر او خالي نكنيد. تلاش كنيد كه محيط شاد و پر انرژي در منزل داشته باشيد و آرامش خود را در تمامي شرايط حفظ كنيد. پدر و مادراني كه انرژي كافي داشته باشند و براي هر اقدامي صبر پيشه كنند، باعث ايجاد انگيزه و احساس خوش در فرزند مي‌شوند. 

🟣 با كودك خود بازي كنيد | مهرباني با كودكان

براي مهرباني با كودك، بايد با او بازي كنيد. حين بازي به كودك عشق بورزيد و علايق خود را نشان دهيد. محبت به او باعث ايجاد صميميت و تقويت رابطه والد و فرزندي مي‌شود. هم چنين كودك درك مي‌كند كه والدين اوقات فراغت براي آنها تلاش مي‌كنند. بازي هاي زمان كودكي خود را به فرزندان آموزش دهيد و در كنار او قدم برداريد.

🔴 نظم و قانون را به كودك آموزش دهيد

براي مهرباني با كودك بايد نظم و قانون را به او آموزش دهيد. اگر در خانه نظم و قانون وجود نداشه باشد، كودك به هر شيوه اي كه دلش بخواهد رفتار مي‌كند و رابطه خوبي نيز بين والد و فرزند به وجود نخواهد آمد. قانون گذاري در خانه علاوه بر ايجاد صميميت در خانه، كودك را نيز منظم مي‌كند. 

نكاتي كه باعث مي‌شود كودك مهرباني شما را درك كند

براي مهرباني با كودك بايد به برخي از نكات دقت داشته باشيد. زماني كه ارتباط خوبي با فرزندان نداشته باشيد، نبايد انتظار مهرباني و احترام نيز از كودك داشته باشيد. در ادامه راجع به نكات مهمي كه باعث مي‌شود كودك مهرباني شما را درك كند توضيح داده ايم.

🔻 فرزندان خود را با ديگران مقايسه نكنيد.

🔻 كودك را به خاطر شكست هايش سرزنش نكنيد.

🔻ابراز علاقه و محبت را به كودك نشان دهيد.

🔻 به فرزندان خود احترام بذاريد.

🔻 برخي از انتخابات را به كودك بسپاريد.

🔻كودك را براي كاراي خوب مورد تشويق قرار دهيد.

🔻 انتظارات خود را با آرامش به كودك بگوييد.

🔻 زمان انتقاد لفظ تند نداشته باشيد و با مهرباني برخورد كنيد.

🔻با كودك همدردي كنيد و او را در شرايط سخت تنها نگذاريد.

🔻 غذاهاي مورد علاقه فرزندان را بپزيد.

🔻 از كودكان خود دفاع كنيد.

🔻به امور درسي آنها رسيدگي كنيد.

🔻 اوقات فراغت فرزندان خود را با خود پر كنيد.

كلام آخر

براي مهرباني با كودكان، والدين بايد به نكات مهمي توجه كنند. توجه به اينكه كودك چه ويژگي هاي شخصيتي دارد و با چه رفتاري احساس خوبي را دريافت مي‌كند. يا شايد يكي از رفتارهاي والدين به نظر خودشان پسنديده است، اما از نظر كودك اين رفتار باعث آزار او مي‌شود. به طور كلي والدين بايد از شخصيت كودك خود آگاه باشند و براساس آن رفتار كنند. براي شناخت ويژگي هاي فرزندان خود مي‌توانيد از روانشناس كودك كمك بگيريد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مهرباني با كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

1.راه هاي مهرباني با كودكان چيست؟

براي مهرباني با كودكان بايد علايق ميان خود و كودك را كشف كنيد، به كودك عشق بورزيد، والدين بايد صبور باشند، با كودك خود بازي كنيد و نظم و قانون را به كودك آموزش دهيد.

منبع: مهرباني با كودكان | 5 راه مهرباني با كودكان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/1  ] [ ۱۹ ] [ avaje ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 10
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب